Mijn naam is Lien Cornelissen.

Enthousiast, vrolijk, gedreven, open, leergierig, ondernemend, creatief en ik hou van loempia’s.

Ik daag zowel jou als mijzelf graag uit om naar binnen te keren, te ontdekken en verkennen.
Dat doe ik op twee manieren, via mijn eigen praktijk in stembevrijding en coaching en ook via de liedjes die ik schrijf en mijn muzikale theatervoorstelling.
Kijk op www.lienofficial.nl als je hier nieuwsgierig naar bent.

Hoe het begon

Geboren in de Achterhoek groeide ik op met de groene weidsheid en landelijke geuren om me heen. Ik ben vanaf de middelbare school enthousiast bezig geweest met muziek, al heeft het even geduurd voordat ik het zelfvertrouwen ontwikkelde waardoor ik geloofde dat ik hiervan mijn werk kon maken.

Destijds koos ik ervoor om rechten te gaan studeren in Nijmegen. Al moet ik bekennen dat ik vooral veel energie kreeg en plezier beleefde aan alles wat ik naast mijn studie deed.

Om een carrière op te bouwen trok ik van het oosten naar het westen van het land en ging aan de slag als advocaat. Ik kwam in een totaal andere wereld terecht, een wereld waarvan ik de taal niet sprak en waarvoor ik mijn best deed om me aan te passen.

In de verschillende banen als advocaat en bij de Rijksoverheid heb ik veel over mijzelf geleerd. Nadat ik voor de tweede keer overspannen raakte besloot ik in 2017 om andere keuzes te gaan maken en in het diepe te springen.

Deze ruimte bracht me al snel dichter bij mijzelf en mijn oorspronkelijke liefde voor muziek. Ook merkte ik dat ik niet meer, zoals voorheen, met mijn hoofd wilde werken en me meer wilde richten op de mens in plaats van de inhoud van het werk. Het is een mooie reis geworden.

Laat je zien coaching

Vanuit mijn persoonlijke interesse begon ik met een opleiding tot NLP Practitioner, waar ik de NLP Master Practitioner op liet volgen. Deze opleiding bracht me zoveel aan kennis en inzichten voor mijzelf dat ik niet kon wachten ook anderen hiermee te helpen. Zo begon ik mijn eigen coachingspraktijk ‘Laat je zien coaching’.

Tijdens het volgen van de coaching opleiding Ziel en Zakelijkheid realiseerde ik me dat coaching vaak gericht is op jezelf verbeteren. Dit voelde voor mij niet meer passend, je hoeft jezelf niet te verbeteren, je bent goed zoals je bent. Wat ik wel kan doen is je begeleiden van buiten naar binnen toe. Om te leven in het moment. Jezelf beter te leren kennen, zodat je van daaruit kunt gaan leven en jezelf met de wereld kunt gaan delen.

Stembevrijding

Met stembevrijding viel alles voor mij op z’n plek. Ik kreeg de mogelijkheid mijn passie voor muziek nu ook te gebruiken in mijn coaching.

Muziek en klank kunnen zoveel meer aanraken dan woorden. De ruimte om vrij te kunnen zingen en klanken te maken brengt bovendien heel veel plezier.

Hierbij is slechts een ding van belang; kijken naar wat er nú speelt en nodig is. Een ander moment dan dit, is er niet.

Professionele achtergrond

Mijn werk als stembevrijder vindt inspiratie en fundament in verschillende opleidingen en trainingen.

Ode an die Freude II, opleiding tot stembevrijder (Centrum voor stembevrijding)
Ode an die Freude I, opleiding tot stembevrijder (Centrum voor stembevrijding)
Seksualiteit in verbinding advanced, jaartraining in lichaamsgerichte psychotherapie (Body Mind opleidingen)
Seksualiteit in verbinding basis, jaartraining in lichaamsgerichte psychotherapie (Body Mind opleidingen)
Coachen met ziel en zakelijkheid (Blankestijn en partners, niet afgemaakt)
Training Voice Dialogue (Maaike de Boer)
NLP master practitioner (Novalife)
NLP practitioner (Novalife)
Post Academische Leergang Arbeidsrecht (Erasmus academie)
Internationaal en Europees Recht (Radboud Universiteit Nijmegen en Université de Fribourg Zwitserland)
Nederlands Recht (Radboud Universiteit Nijmegen)