Online experience

Een experience met een liedjesschrijver, performer en stembevrijder 
 
Free your mind
 
Verbindend, reflectief en bevrijdend. Dichterbij het verhaal achter de artiest kom je niet. Voor teambuilding en andere activiteiten gericht op samenwerking en reflectie. 
 
Lien vertaalt verwonderingen, observaties en persoonlijke ervaringen naar liedjes en kleinkunst. In de online experience neemt ze je mee in haar verhaal. Hoe komt een lied tot stand? Welke toevallige ontmoeting veranderde haar leven? Hoe was het om haar oude leven vaarwel te zeggen en haar passie te volgen? Ze deelt haar verhaal als uitnodiging aan jou om te kijken naar jouw verhaal. Om stil te staan bij wat er werkelijk in jou leeft. En als stembevrijder daagt ze je uit. En ze speelt haar liedjes, vanachter de piano. Zoals die ene over die wijze oude man die haar steeds ongevraagd adviezen geeft. Of het lied over de drukte in je leven of over de kwetsbaarheid van de vraag of je wel of geen kinderen wilt. Serieus en luchtig weet ze kwetsbare thema’s bespreekbaar te maken. Een experience vol openheid én humor.
 
Tickets voor de experience van vrijdag 22 januari 2021 om 20.00 hier, kun je HIER boeken.  
 
Meer informatie  over deze experience en andere data, vind je HIER. Je kunt via deze weg ook contact opnemen voor experiences op maat.