Samen online zingen

Zingen, samen met anderen. Je klanken laten stromen. Zo natuurlijk als zingen is. Zonder nadenken. Lekker los. Het is verbindend, gezond en bevrijdend.

ZINGEND JE WERKDAG BEGINNEN

Je werkdag beginnen met een frisse start. Niet meteen aan het werk, maar eerst eens wakker worden met aandacht voor jezelf en je collega’s. Samen online zingen. Daarmee zet jij je toon voor de rest van de dag. Laat je lekker al je klanken horen en geef je lucht aan dat wat er in je is. Gezond, ontspannend en bevrijdend! En met ruimte om al je collega’s te zien en na te praten. 

In de sessie zingen we en geef ik een stukje stembevrijding. Heerlijk!

*Met online zingen kun je elkaar tijdens het zingen niet horen. Sommigen ervaren dit als een nadeel. Voor anderen verlaagt dit de drempel om te zingen en is het een stimulans om lekker los te gaan.*

Wil je meedoen met je team? Kijk HIER voor data en mogelijkheden. Ik werk hierin samen met Seats on Stage.  Wil je zelf een moment in de week bepalen waarop je samen zingt? Laat het ons weten. Dan regelen we dat!  

SAMEN ONLINE ZINGEN OP DINSDAGAVOND

We zingen samen via Zoom. Eenvoudige teksten en herhalende melodieën. Liedjes en mantra’s vanuit de hele wereld. 

Een avond om uit je hoofd te komen. En met aandacht voor jezelf heerlijk te zingen. 

Zing je mee? Meld je dan hier aan

Na je aanmelding ontvang je van mij de Zoom-link voor de zangavonden en de praktische details. Deelname is op basis van donatie met een richtbedrag van € 7,50 – € 12,50 per avond waarop je meezingt. 

De eerstvolgende zangavonden zijn op: 

di 12 januari 2021 om 20.00 uur
di 19 januari 2021 om 20.00 uur
di 26 januari 2021 om 20.00 uur