Liedjesprogramma 

Maar wat te denken van het prachtig ingetogen optreden van de oud-Ruurlose Lien Cornelissen (35) uit Scheveningen. Haar gevoelige zelf geschreven Nederlandstalige liedjes raakte het kleine publiek in de intieme sfeervolle huiskamertent waar de muziek van de andere podiums soms wat te overheersend was.
– Achterhoek Nieuws, 18 juni 2019 –

Huiskamerconcerten 

Dank Lien voor de geweldige middag!!!! Echt helemaal TOP! Wat een fantastisch mooie vrouw ben je, met mooie stem en muziek! Geweldig!!!
– Huiskamerconcert Amsterdam, juni 2019 –

Lien schrijft eerlijke, gevoelige en humoristische liedjes die ze met haar mooie stem ten gehore brengt. De persoonlijke uitleg die ze bij ieder liedje gaf tijdens het huiskamer concert, maakte dat er een sfeer van openheid en verbinding ontstond die avond.
Mijn gasten en ik hebben genoten van haar zangkwaliteiten en haar liefdevolle persoonlijkheid.
– Huiskamerconcert Withuis, augustus 2019 –

Lien is een sprankelende enthousiaste dame die een sfeerzetter is met haar muziek. Flexibiliteit en begrip voor de hectiek op het evenement maakte het prettig om haar als artiest bij ons te hebben. Goeie communicatie en duidelijkheid zorgde voor een fijne samenwerking en maakte haar een aanwinst voor het gezelschap op de dag zelf! Aanrader 🙂
– Huiskamerconcert Amsterdam, september 2019 –

Persoonlijk lied 

Lien zoekt met oprecht aandacht en humor naar de juiste ingrediënten en brouwt er een heerlijk lied van dat mensen raakt en maakt dat ze er onderdeel van willen zijn!
– Tuinfeest Scheveningen, september 2019 –