Individueel coachingstraject

Een moment in je leven waarop je voelt dat je iets nodig hebt

 • NNieuwe perspectieven
 • NVertrouwen in jezelf
 • NMeer verbinding tussen je hoofd, hart en lichaam

De tijd en ruimte om te ontdekken waar je staat, wie je bent en welke richting je in wil gaan.

Met de vele rollen die je in je leven vervult, is dit soms een uitdaging. Om écht stil te gaan en te reflecteren. Om jezelf dit te gunnen. Terwijl je weet hoe belangrijk het is. Voor jezelf én ook voor je de mensen om je heen.

Misschien heb je al eens eerder een coachingstraject gedaan of met iemand gesprekken gevoerd over je werk en je leven. En dat heeft allemaal al bijgedragen aan een vergroting van zelfkennis. Je bent hierdoor beter gaan snappen waarom je doet wat je doet en waar je drijfveren liggen. Ook ken je je kwaliteiten en valkuilen. 

En toch… je ervaart dat er iets ontbreekt.
Dat het tijd is voor verdieping.

Toen ik zelf advocaat was en later beleidsmedewerker op het ministerie van SZW, voelde ik me op enig moment vastzitten. Ik was goed in het werk dat ik deed en werd daar ook om gewaardeerd. Wat ik miste was een werkelijke vervulling in m’n werk en leven. Mijn hoofd, mijn analytisch vermogen had steeds aan het roer hadden gestaan. En had me in mijn carrière ver gebracht. Maar tegelijkertijd ook steeds verder verwijderd van wie ik werkelijk ben.

Ik ging op zoek naar andere wegen om me uit te drukken.
Op zoek naar wegen om de verbinding tussen m’n hoofd, hart en lichaam te herstellen.

Wil jij:

 • NJezelf beter leren kennen?
 • NJe lichaamsbewustzijn vergroten?
 • NJe creatief denken een belangrijker rol laten spelen?
 • NJouw interne referentiekader vergroten?
 • NMeer regie pakken in je werk en persoonlijke leven?
 • NSteviger en opener communiceren?
 • NConcrete stappen zetten in de richting die je wil gaan?
 • NMeer plezier ervaren in je werk en leven?

Jouw pad is uniek. En jouw coachingstraject ook.
Precies daar creëren we samen de ruimte voor.

In de coaching die ik begeleid, beweeg je tussen ‘zijn’ en ‘doen’. Het ene moment is gericht op het loslaten we alle verwachtingen en doelen. Je hoofd kan hierin eindelijk ontspannen. Je lichaam is wijs en kan jou veel vertellen. Zodat je dichter bij jouw kern kunt komen, bij wie je werkelijk bent, bij jouw innerlijke stem. Het andere moment treed je in het coachingstraject juist naar buiten. Om te communiceren met de buitenwereld.

Misschien op een andere manier dan je eerst deed. Directer, eerlijker, opener, krachtiger. Meer in verbinding met wie je werkelijk bent. Je gebruikt praktische vaardigheden om de stappen te zetten die nu passen in je leven.

Hoe ziet een coachingstraject eruit?

Een coachingstraject start met een vrijblijvende kennismaking en intake, want het is belangrijk dat je een coach kiest die bij jou past. Je krijgt hierin de ruimte om je vragen te stellen en je wensen kenbaar te maken. We leren elkaar kennen en bepalen of we een klik hebben om te starten met jouw coachingstraject.

Op basis van de intake maak ik een voorstel voor jouw traject op maat. Afgestemd op jouw wensen en doelen.

Elke coachingssessie duurt ongeveer 90 minuten.

Voorbeeld, hoe een coachingstraject eruit zou kunnen zien:

 • 6 coachingsessies van 90 minuten in mijn studio in het centrum van Den Haag
 • 1 follow-up sessie van 90 minuten enkele maanden na je laatste coachingsessie

De looptijd van dit traject is 4-6 maanden. De investering voor dit coachingstraject is € 1.650,- excl. BTW

Vind je het tijd om een stap te zetten?

Reserveer 30 minuten in je agenda en boek jouw kennismaking/intake:

Voor bedrijven en organisaties

Vaak is het mogelijk om als medewerker via je werkgever coaching te krijgen. Misschien is er een concrete aanleiding voor, zoals spanningsklachten of een feedbackgesprek. Maar gelukkig wordt coaching ook steeds vaker standaard aangeboden in het kader van het welzijn en de ontwikkeling van medewerkers.

We starten het traject met een vrijblijvende kennismaking en intake met de medewerker, want ook als je als werkgever de coaching vergoedt is het belangrijk dat jouw medewerker een coach kiest die past en waarmee een klik wordt ervaren.   

Op basis van jullie wensen en de doelen van de coaching, maak ik een voorstel voor een traject op maat. Uiteraard zal er geen vertrouwelijke informatie over de medewerker met de werkgever worden gedeeld. Het is essentieel dat de medewerker zich in coaching vrij kan uiten.  

Coaching op locatie of incompany

De coaching vindt plaats in mijn praktijk in Den Haag of op locatie. Ook kan (een deel van) het coachingstraject online plaatsvinden. 

Wanneer jouw organisatie het belangrijk vindt om structureel ruimte te bieden voor persoonlijke ontwikkeling, kun je mij inschakelen als incompany coach. Bijvoorbeeld als één van coaches in jullie coach pool.

Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld standaard een dag per maand op locatie aanwezig te zijn. Medewerkers kunnen zich dan op die dag op eigen initiatief aanmelden voor een individuele coaching van een uur.

Hiermee hebben zij zelf regie over hun eigen ontwikkeling en in persoonlijk leiderschap. Het verlaagt de drempel om te reflecteren op het werk en draagt bij aan een normaliseren van introspectie in de werkomgeving.

Neem contact met me op voor de mogelijkheden.