Meer jezelf zijn

Ruimte voor wie jij
werkelijk bent

  • NJe diepere drijfveren kennen
  • NWoorden geven aan wat je belangrijk vindt
  • NMogelijkheden zien en benutten

Je eigen stem laten horen

In werk en daarbuiten hebben we vaak geleerd om onszelf aan te passen.
Aan een context, aan een situatie, aan de uitgesproken en onuitgesproken normen. Soms is het functioneel en brengt het je veel. Maar er zijn momenten waarop je merkt dat je onnodig inhoudt. Dat je ernaar verlangt om echt jezelf te kunnen zijn. Om jouw talent tot uitdrukking te brengen. Om écht contact te kunnen maken met innerlijke drijfveren. En vanuit hier ook werkelijk verbinding te ervaren met anderen.

In stembevrijding krijg je daarvoor de ruimte. Om verwachtingen en oordelen los te laten. Om contact te maken met je lichaam. Zodat je kunt voelen wat er voor jou werkelijk belangrijk is. Nu, in dit moment. En je hier uitdrukking aan kunt geven. Je lichaam krijgt ruimte om te ontspannen. Je hoofd hoeft niet steeds de controle te houden. Er komt weer meer speelsheid in je leven. Een verademing.

Wil je meer weten over stembevrijding?

Coaching in werk en leven

Er kan een moment in je leven komen waarop je voelt dat je stil wilt staan. Om werkelijk te kunnen voelen, te ervaren waar je staat in je werk en in je leven. Misschien ben je blij met wat je doet, maar merk je dat er meer in je zit dat je graag wil laten zien. Jouw unieke talent. En wil je zelf meer regie voeren over de richting waarin je gaat.

Er kan ook een moment komen waarin de balans zoek is. Je buffelt door. Maar je krijgt er niet meer de energie van als voorheen. Er zijn te veel dingen in je werk of privéleven die energie kosten. En hierdoor kun je niet je volle potentie leven. En dat frustreert je. Want je wílt zo graag.

Je hebt behoefte aan nieuwe perspectieven. Ruimte. Vertrouwen in jezelf om uit je comfortzone te durven stappen. Je verlangt naar meer verbinding tussen je hoofd, hart en lichaam.

Een individueel coachingstraject kan je hierbij helpen.

Sparsessies

Je hoeft niet alles alleen te doen. Het kan fijn zijn te sparren met iemand. Een collega, een vriend of vriendin of juist iemand die wat meer op afstand staat. Te reflecteren op een actueel thema dat nu bij jou speelt. Bijvoorbeeld over je werk, de manier waarop je iets aanpakt. Je zoekt iemand die luistert, vragen stelt en met je meedenkt. Zodat je de ruimte krijgt en meer mogelijkheden gaat zien.

Je kunt bij mij een sparsessie boeken. Een moment waarop je geen rol vervult, maar even helemaal jezelf kunt zijn.