Stembevrijding workshop

Luister naar jezelf,
jouw echtheid klinkt prachtig

 • NTerug verbonden met jezelf
 • NKeuzes zien
 • NDoorbreek kaders

Stembevrijding workshop als je écht wilt luisteren naar wat het leven van jou vraagt

De waan van de dag, doe maar normaal. Er zijn honderdduizend redenen om niet stil te staan bij wat jij wil en nodig hebt. Je gaat door, maar het voelt niet goed. Daar ben je klaar mee.

Voelen wat je daadwerkelijk voelt, woorden geven aan wat er in je speelt en zeggen wat je wilt zeggen. Het klinkt simpel, maar is het vaak niet. In ons dagelijks leven passen we ons snel aan. Aan onze omgeving, de mensen om ons heen. Het gaat onbewust, bijna automatisch. En juist dat wil je doorbreken.

Jij wil op zoek naar wie jij werkelijk bent. Dan is de stembevrijding workshop iets voor jou.

Dit zeggen mijn klanten

Zo helpt de workshop
stembevrijding jou

Jezelf écht vrij voelen kan spannend zijn. En vaak staan eigen oordelen in de weg. Daarom doen we het samen. Met stembevrijding sta je stil. Om te voelen, je lichaam te ervaren en je hoofd los te laten. Zo ontstaat ruimte om echt te luisteren naar wat het leven van jou vraagt. Zowel in de individuele workshop stembevrijding als in de groepsworkshop begeleiden we jou om in contact te komen met jezelf, je creativiteit te laten stromen. Je gaat ontdekken dat jouw unieke klanken muziek maken. Dat die echtheid prachtig klinkt en puur is.

Ik en vele mensen met mij ervaren het als bevrijdend. Je vrij voelen, in spreken, in zingen, in dansen, in het leven. Je eigen drijfveren, je verlangens en je frustraties kennen. We vergroten samen je bewustzijn hiervan en daardoor heb je ineens een keuze. Een keuze die je onder woorden kunt brengen. Het wordt steeds meer zichtbaar dat er mogelijkheden zijn. Dat je geen rol hoeft te spelen. Dat je jouw energie kunt gebruiken voor wat van nature bij je past. Je kan loslaten wat niet meer bijdraagt. Jouw creativiteit komt boven. Je hoofd kan het niet allemaal bedenken, je lichaam is wijs en je ware stem is eerlijk.

Tijdens de workshop stembevrijding gaan we hiermee aan de slag. Je krijgt de ruimte om te zingen, te spelen, te bewegen en een stem te geven aan datgene wat op dit moment binnenin jou speelt. Gaandeweg zul je merken wat het voor jouw leven kan betekenen als je je vrij voelt.

Dit levert de workshop stembevrijding je op:

 • NConnectie met jezelf; ervaren wat je echt voelt en er woorden aan kunnen geven
 • NInzicht in je drijfveren, frustraties en verlangens
 • NInzicht in de keuzemogelijkheden die je hebt
 • NHulp bij hoe je patronen kunt doorbreken die je nu belemmeren
 • NLeren uitspreken wat je voelt, ervaart en wil
 • NGevoel van bevrijding, omdat er ruimte ontstaat om te zijn wie je echt bent

Krijg een beeld van een sessie

In deze workshop komt alles samen: lichtheid vanuit de kleinkunst, vaardigheden vanuit mijn podiumervaring, coachingstechnieken en stembevrijding.

Stembevrijding: alleen of in een groep?

Je kunt bij mij terecht voor individuele sessies, duo-sessies en groepsworkshops.
Ook zakelijk is het mogelijk om een individueel traject of groepsworkshop stembevrijding te volgen.

Groepsworkshop
voor teams en groepen

Tijdens de workshop gaan we een hele dag of dagdeel samen aan de slag. Om echt in contact te komen met jezelf én de ander. Elk van ons is kwetsbaar. En daarin zit onze kracht. Het is écht, en dat is voelbaar. Daarin zijn wij als mensen met elkaar verbonden.   

Gehele team of groep
Duur: hele dag of dagdeel
Locatie: in overleg
Kosten: op aanvraag

Groepsworkshop
stembevrijding

Een hele dag aan de slag om echt in verbinding te komen met jezelf en te ervaren hoe je daardoor in contact bent met de ander. We doen het samen. Elk van ons is kwetsbaar. En daarin zit onze kracht. Het is écht, en dat is voelbaar. Daarin zijn wij als mensen met elkaar verbonden.

Maximaal 8 personen
Duur: hele dag
Locatie: Het Koorenhuis in Den Haag
Kosten: € 130,- (incl. BTW) per persoon

Duo workshop stembevrijding

Helemaal jezelf zijn bij de ander?
Geef dan samen aandacht aan dat wat er in jullie is door klank en woorden. In twee uur maken jullie contact met jezelf en elkaar. Kwetsbaar, openend en verbindend.

Met je partner, vriend(in), familielid, collega
Duur: 2 uur
Locatie: Het Koorenhuis in Den Haag
Kosten: € 170,- (incl. BTW)

Individuele workshop stembevrijding

Alle aandacht en ruimte alleen voor jou. Om jouw stem te ervaren in kwetsbaarheid en eerlijkheid. In een uur help ik je om in verbinding te komen met jezelf.

Alleen
Duur:
1 uur
Locatie: Het Koorenhuis in Den Haag
Kosten: € 90,- (incl. BTW)

Zo werkt het:

 • NJe kiest de workshopsvorm die bij jouw behoefte past.
 • NTeam of groep: ik neem contact op om de details te bespreken en een optionele datum in te plannen. Je ontvangt dan een prijsopgave op maat. Bij akkoord ontvang je de aanvullende informatie voor alle deelnemers. Voor de workshop ontvang je van mij een factuur.
 • NGroepsworkshop stembevrijding: je reserveert jouw plek eenvoudig via mijn webshop en je ontvangt daarvan van mij een bevestiging. Ongeveer een week voor de workshopdag stuur ik je een mail met alle praktische details.
 • NIndividuele of duo workshop: je reserveert zelf jouw plek via Calendly in mijn agenda. Ik neem vervolgens per Whatsapp of e-mail contact met je op om dit te bevestigen. Ook ontvang je dan de praktische details voor jou/jullie sessie.
 • NOp de dag van de workshop haal ik je of jullie een paar minuten voor aanvang op in de foyer van Het Koorenhuis in Den Haag.

Veelgestelde vragen

Moet je kunnen zingen voor stembevrijding?

Tijdens een sessie stembevrijding laat je horen wat er van binnenuit jouzelf komt. Dat kan een klank, een woord of een lied zijn. Jouw klanken maken muziek. Je hoeft dus helemaal geen zang-ster te zijn om aan stembevrijding te doen. Jouw innerlijke stem is puur.

Het lijkt me supertof maar ook megaspannend om te doen. Wat als ik dichtklap tijdens de workshop?

In de workshop is ruimte voor alles wat je ervaart. Ook wanneer je dichtklapt en niet weet hoe je verder moet. Door aandacht te geven aan wat je op dat moment nodig hebt.  Dichtklappen kan confronterend voelen, omdat je zo graag vrij wilt zingen en spreken. Misschien heb je een beeld van hoe je zou moeten klinken. Of ben je bang wat anderen van je vinden. Dit is heel herkenbaar: we hebben allemaal verwachtingen, doelen, voorkeuren, angsten. In de workshop krijg je de ruimte om alles te ervaren en te uiten. Daarin ligt de bevrijding!

Worden er foto’s of filmpjes gemaakt?

Als er foto’s of filmpjes gemaakt worden, zal dit alleen gebeuren met toestemming van de deelnemers.

Tot welk moment kan ik kosteloos annuleren?

Soms komen er onverwachte kansen in het leven voorbij die je wil grijpen, dat begrijp ik heel goed. Tot twee weken na aanmelding mag je kosteloos annuleren, mits het nog twee maanden duurt tot de dag van de workshop. Na deze twee weken is je aanmelding definitief, omdat ik weet dat commitment nodig is voor ontwikkeling. Bovendien maak ik als ondernemer en organisator kosten voor de zaalhuur, catering, voorbereiding en organisatie.

Wat als ik ziek ben op de dag van de workshop?

Dat is erg jammer. Want je aanwezigheid wordt gemist. Meld je persoonlijk af bij mij en dan schuiven we je deelname door naar het eerstvolgende moment waarop deze workshop opnieuw wordt gehouden, als je meedoet aan de groepsworkshop. Bij de individuele of duo workshop plannen we een nieuwe datum in.

Wat als de workshop niet aan mijn verwachtingen voldoet?

Dat deze workshop niet aan je verwachtingen zal voldoen, is een gegeven. In deze workshop laten we verwachtingen die we van de buitenwereld hebben en de buitenwereld van ons kan hebben, los. Omdat ze ons inkaderen. Om mee te doen vraag ik een open en nieuwsgierige houding naar jezelf. Naar je eigen ervaringen, de inzichten die je over jezelf opdoet en wat je hierbij in gedachten, gevoelens en je lichaam ervaart. Daar zit de waarde van de workshop en daar begeleid ik heel graag bij. Daarnaast is reflectie op de workshop zelf, onderdeel van de workshopdag.

Ik wil graag meedoen, maar heb onvoldoende budget. Heb je tips?

Ik streef ernaar om er voor iedereen te zijn. Heb je te weinig budget maar is het belangrijk voor jou om deze workshop te volgen? Stuur mij een pb met daarin de reden waarom dit zo belangrijk voor jou is. Ik neem dan contact met je op. Samen denken we na over een oplossing hoe we het voor jou wel haalbaar kunnen maken om de workshop te volgen.

Over Lien

Enthousiast, vrolijk, gedreven, open, leergierig, ondernemend en creatief: that’s me in een notendop. Dat zie je ook terug in mijn carrière: van advocaat, via de overheid naar kleinkunst en coaching, waarbij ik allerlei technieken integreer tot een unieke aanpak. 

“Je bent al goed en mooi zoals je bent”


Waarom ‘moeten’ we ons zelf continu verder verbeteren?
Ik laat je contact maken met jezelf, zodat jij ook kan ervaren dat je goed bent zoals je bent. Daar stop ik niet, want er is altijd de buitenwereld waarmee je interactie hebt. Daarom help ik je om keuzemogelijkheden te zien, zodat je gaat zeggen en doen wat bij je past. Om uit bestaande kaders te stappen. En dat gaat je energie opleveren.