Speciaal voor podiumdieren

Meer jezelf zijn en voelen op het podium

  • Nverdiep de verbinding
  • Nals jezelf op het podium staan
  • Nprikkelend en uitdagend

Speciaal voor podiumprofessionals geef ik de workshop ‘Jouw natuurlijk talent’. Over authenticiteit, over ongemak, over verlangens, over wat jou uniek maakt.

Mis je de verbinding met jezelf als je op het podium staat?

Ben je gewend om te zingen, te spelen of te spreken voor publiek? Dan bezit de performer in jou de vaardigheden die je daarvoor nodig hebt. Jij straalt uit dat je weet wat je doet, en wordt gewaardeerd om je talent. En tóch mis je iets. Die echte vrijheid, die diepe connectie met jezelf, terwijl je jouw ‘ding’ doet. Echt dat stukje van jezelf in elke rol, lied of act laten zien.

Zet de stap naar jezelf zijn en voelen op het podium

Zin om onbezonnen te zingen, je lichaamsbewustzijn te vergroten en jezelf beter te leren kennen? Zodat je meer jezelf kan zijn op het podium én je echt vrij voelt ongeacht rol, act of verhaal? Dan is de workshop stembevrijding speciaal voor podiumdieren écht iets voor jou!

Dit zeggen anderen over mij

Dit is wat de workshop ‘Jouw natuurlijk talent’ jou oplevert:

  • NJe voelt weer diepe connectie met jezelf
  • NJe voelt jouw eigen basis, gaat naar binnen en treedt van daaruit weer naar buiten
  • NJe ontdekt hoe je klinkt als je geen rol hebt, als je geen melodie of tekst hebt om op terug te vallen
  • NJe ontdekt wat ‘niet weten’ en improviseren met je doet
  • NJe krijgt de ruimte om ‘moeten presteren’ los te laten
  • NJe voelt je vrijer en ontdekt hoe je helemaal als jezelf op het podium staat

Praktische informatie

Datum:
Donderdag 31 oktober

Locatie:
Den Haag
Tijd:
10.00-16.30 uur
 

Lunch:
Zelf meenemen of lekker iets halen

Kosten:
€ 150,- (excl. BTW,  inclusief thee en fruit)

Let op: er is per workshop slechts ruimte voor 8 deelnemers.
Dus wacht niet te lang met aanmelden.

Veelgestelde vragen

Tot welk moment kan ik kosteloos annuleren?

Ik begrijp, als podiumdier, dat er soms ineens een kans voorbij komt die je wil grijpen. Vandaar dat je tot twee weken na aanmelding kosteloos mag annuleren, mits er nog 2 maanden zit tot de dag van de workshop. Na deze twee weken is je aanmelding definitief, omdat ik als podiumdier óók weet dat commitment nodig is voor ontwikkeling. Bovendien maak ik als ondernemer en organisator kosten voor zaalhuur, catering, voorbereiding en organisatie.

Wat als ik ziek ben op de dag van de workshop?

Dat is erg jammer. Want je aanwezigheid wordt gemist. Meld je persoonlijk af bij mij en dan schuiven we je deelname door naar het eerstvolgende moment waarop deze workshop opnieuw wordt gehouden, als je meedoet aan de groepsworkshop. Bij de individuele of duo workshop plannen we een nieuwe datum in.

Ik vind het best spannend om echt mezelf te zijn op het podium. Ik voel me veiliger in mijn rol. Is deze workshop dan ook voor mij geschikt?

Dat herken ik zelfs in mijn rol als workshopbegeleider 😊. In de workshop krijg je alle ruimte om dit te adresseren. Wie ben je als je geen rol speelt? In ‘Jouw natuurlijk talent’ ga je hiernaar op zoek. En alle ongemak is hierin welkom. Als je de bereidheid hebt om met nieuwsgierigheid naar jezelf te kijken, dan ben je in de workshop op je plek.

Kan ik deze workshop ook met mijn eigen gezelschap volgen?

Dat kan zeker. Stuur een mail naar [email protected] met je vraag of app/bel naar 06-28202065. Ik kijk ernaar uit van jullie te horen!

Wat als de workshop niet aan mijn verwachtingen voldoet?

Dat deze workshop niet aan je verwachtingen zal voldoen, is een gegeven. In deze workshop laten we verwachtingen die we van de buitenwereld hebben en de buitenwereld van ons kan hebben, los. Omdat ze ons inkaderen. Om mee te doen vraag ik een open en nieuwsgierige houding. Naar je eigen ervaringen, je inzichten en wat je hierbij in gedachten, gevoelens en je lichaam ervaart. Daar zit de waarde van de workshop en daar begeleid ik heel graag bij. Daarnaast is reflectie op de workshop zelf, onderdeel van de workshopdag.

Ik wil graag meedoen, maar heb onvoldoende budget. Heb je tips?

Als je werkzaam bent in de culturele of creatieve sector kun je waarschijnlijk een bijdrage in de kosten krijgen via www.werktuigppo.nl. Zij ondersteunen professionele ontwikkeltrajecten voor mensen die werkzaam zijn in deze sectoren (óók zzp’ers). Hun bijdrage is 1/3 van de kosten, waardoor jij aanzienlijk minder betaalt. En als je dat eenmaal een keer gedaan hebt, weet je hen zeker ook te vinden voor andere ontwikkelplannen die je hebt.

Meer over Lien

Enthousiast, vrolijk, gedreven, open, leergierig, ondernemend en creatief: that’s me in een notendop. Bovenal vind ik je al goed en mooi zoals je bent. Ook al heb ik je nog nooit ontmoet.

“Je bent al goed en mooi zoals je bent”

Waarom ‘moeten’ we ons zelf continu verder verbeteren?
Ik laat je contact maken met jezelf, zodat jij ook kan ervaren dat je goed bent zoals je bent. Daar stop ik niet, want er is altijd de buitenwereld waarmee je interactie hebt. Daarom help ik je om keuzemogelijkheden te zien, zodat je gaat zeggen en doen wat bij je past. Om uit bestaande kaders te stappen. En dat gaat je energie opleveren.